2 گام مهم برای مدیریت باورها

مقالات آموزشی

2 گام مهم برای مدیریت باورها

نویسنده: وحید رستمی

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

وقتی در مسیر موفقیت و رسیدن به خواسته‌هایمان حرکت می‌کنیم مهم‌ترین کار ما باید مدیریت باورها باشد؛ چون باورها نقش مهمی در عملکرد ما دارند و نتایج ما بر اساس عملکردی که داریم مشخص می‌شوند.

اگر سؤال شما این است که باور چیست؟ و چگونه باورهایمان را تغییر دهیم؟ می‌توانید مقاله 5 مرحله ساده تغییر باور را مطالعه نمایید.

امروز قصد دارم در این مقاله به 2 گام مهم برای مدیریت باورها بپردازم، موضوعی که باعث می‌شود مسیر رسیدن به خواسته‌ها و اهدافمان هموار شود و با سرعت بیشتری در مسیر موفقیت حرکت کنیم.

مدیریت باورها اهمیت بسیاری دارد؛ زیرا قدرت باور آن‌قدر زیاد است که اگر مدیریت نشود به راحتی می‌تواند باعث اشتباه کردنمان شود و ما را در مسیر غلطی قرار دهد که در نهایت به شکست برسیم.

وقتی قدرت باور ذهن را درک کنیم، آگاهانه مراقب شنیده‌ها و دیده‌هایمان هستیم و برای تغییر باورهای محدود کننده خود اقدام می‌کنیم، باورهایی که مانع اصلی موفق شدن ما هستند.

اینکه برای حرکت در مسیر موفقیت فقط باور به خود و توانایی‌هایمان را پرورش دهیم کافی نیست، ما برای مراقبت از باورهای مثبت فعلی و حفظ انگیزه نیاز داریم کارهایی انجام دهیم که باور مثبت و انگیزه ادامه دادنمان تا رسیدن به نتیجه پایانی از بین نرود.

برای حفظ انگیزه و مدیریت باورها دو گام مهم باید برداریم تا در این مسیر باقی بمانیم و تا رسیدن به نتیجه پایانی ادامه دهیم؛ اما این دو گام مهم چیست؟

   1- با افراد نامناسب مشورت نکنید

اولین گام مهم شما برای مدیریت باور ها این است که با افراد نامناسب مشورت نکنید و اهداف خود را با آنها در میان نگذارید.

افراد نامناسب کسانی هستند که وقتی در مورد اهداف و برنامه‌هایتان با آنها صحبت می‌کنید خواسته یا ناخواسته باعث ناامیدی شما می‌شوند و انگیزه را از شما می‌گیرند.

وقتی اهداف و برنامه‌تان را با افرادی نامناسب در میان می‌گذارید، ممکن است با جملاتی روبرو شوید که از همان ابتدا انگیزه شروع کردن را از شما می‌گیرند و مانع از اقدام شما می‌شوند، جملاتی مثل:

این کار جواب نمی‌دهد.
رسیدن به موفقیت که ساده نیست.
من این راه را رفته‌ام نتیجه نمی‌دهد.
آدم باید زجر بکشد تا به خواسته‌اش برسد.
و بسیاری از این جملات که همه ما بارها شنیده‌ایم و با آنها آشنا هستیم.

پس اولین گام برای مدیریت باورها این است که با افراد نامناسب مشورت نکنید و اهدافتان را با آنها در میان نگذارید تا انرژی و سوخت حرکت شما فعال بماند و ترس یا ناامیدی مانع از انجام کارهایی که می‌توانند شما را رشد دهند نشود.

   2- کنترل ورودی‌های ذهن

دومین گام مهمی که برای مدیریت باورها باید انجام دهید، کنترل ورودی‌های ذهن یا مدیریت ذهن است.

اگر هر بار در مورد موضوعات منفی صحبت کنید یا اخبار و موضوعات منفی را بشنوید و ببینید که با اهداف و خواسته‌های شما هماهنگ نیستند، به مرور باورهای نامناسب در ذهن شما جای می‌گیرند، باورهایی که نه تنها به شما کمک نمی‌کنند؛ بلکه مانع بزرگی سر راهتان هستند و باعث ترس، نگرانی، ناامیدی و بی‌انگیزه شدن شما می‌شوند.

ما مدام با رویدادها و اتفاقاتی منفی در جامعه روبرو هستیم که می‌توانند باورهای نامناسب در ذهن ما ایجاد کنند و بسیاری از آنها ملموس هستند که اگر مراقب نباشیم و به خودمان اجازه دهیم هر حرفی را بشنویم یا هر اتفاقی را ببینیم خیلی زود باورهای نامناسب در ذهنمان جای می‌گیرند.

برای مدیریت باورها باید مراقب ورودی‌های ذهنمان باشیم و اگر موضوعی به ما کمک نمی‌کند در مورد آن نه صحبت کنیم، نه فکر کنیم، نه بشنویم و ببینیم و نه به آن توجه کنیم.

اگر این دو گام مهم و ساده را رعایت کنید به شما قول می‌دهم به راحتی می‌توانید باورهای خود را مدیریت کنید و در مسیر همواری برای رسیدن به اهداف و خواسته‌هایتان حرکت کنید.

بی‌صبرانه منتظر خواندن نتایج شما عزیزان بعد از عمل کردن به این 2 گام مهم مدیریت باورها هستم، مطمئن باشید افراد زیادی با خواندن نتایج شما انگیزه می‌گیرند و کمک می‌کنید آنها نیز عمل کنند و نتایجی عالی برای خود رقم بزنند.

وحید رستمی

پیشنهادی برای شما

آموزش‌های پیشنهادی

محصولات پیشنهادی

حراج!

دوره مهندسی پول و ثروت

Original price was: ۱,۴۹۰,۰۰۰ تومان.Current price is: ۹۷۰,۰۰۰ تومان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *